Hoe kan ik pop-upvensters toestaan?

Pop-upvensters in e-Captain

Binnen e-Captain wordt veel gebruik gemaakt van pop-up vensters. In veel browsers worden pop-upvensters standaard geblokkeerd waardoor u de pop-upvensters van e-Captain niet te zien krijgt. In uw browser instellingen kunt u voor e-Captain een uitzondering instellen.

Pop-upvensters toestaan in Internet Explorer

• Klik op het MS Internet Explorer icon-ie icoon
  • Klik op het Extra ie-001 icoon in de menubalk van Internet Explorer.
  • Kies in het menu de optie Internetopties

ie-002

• Klik op het tabblad Privacy
  • En klik in het item pop-upblokkering op de knop Instellingen

ie-003

• Geef het adres op van e-Captain (https://www.e-captain.nl) en klik op de knop Toevoegen
  • Klik op de knop Sluiten om dit scherm af te sluiten.

ie-004a

Een andere manier om de pop-up blokkering geheel uit te zetten:

• Klik in de menubalk op Extra
  • Kies in het uitklapmenu voor Pop-upblokkering
  • Kies voor Pop-upblokkering uitschakelen

ie-008

Pop-upvensters toestaan in Mozilla Firefox

• Klik op het Mozilla Firefox icon-firefoxicoon.
  • klik op het menu chrome-001 icoon in de rechter bovenhoek van uw scherm.
  • Klik op het Opties icoon in de menu balk van Mozilla Firefox.

ff-006

• Ga naar het tabblad Inhoud

ff-007

• Klik in het item Pop-upvensters blokkeren op de knop Uitzonderingen

ff-008

• Geef het adres op van e-Captain (https://www.e-captain.nl) en klik op de knop Toestaan

ff-009

• Klik op de knop Wijzigingen opslaan en sluit hierna dit scherm.

Pop-upvensters toestaan in Google Chrome

• Klik rechts bovenin Google Chrome op het google-pop-vensters-01 icoon
  • Kies in het menu de optie Instellingen

chrome-002

• Klik onderaan de pagina op Geavanceerd om de volledige instellingen zichtbaar te maken.

google-pop-vensters-02

• Zoek in het onderdeel Privacy en beveiliging naar (en klik op) de optie Instellingen voor content.

google-pop-vensters-03

• Zoek het item Pop-ups en klik op de knop Toevoegen naast de optie Toestaan. U kunt er ook voor kiezen om alle pop-up vensters toe te staan door het schuifje bij Toegestaan naar rechts te schuiven.

google-pop-vensters-04

• Geef het adres op van e-Captain (https://www.e-captain.nl) en kies voor Toevoegen

google-pop-vensters-05

Get the most out of e-Captain!

e-Captain has a very extensive Member Management package. We offer several basic trainings which teach you to work with e-Captain in an accessible way.  The trainings take place at our office in  's-Hertogenbosch.

View our trainings

TeamViewer

To be able to support you optimally, it can be easy to look with you on your computer from a distance. We use TeamViewer to do this. TeamViewer makes it possible to take over your computer from a distance.

Download TeamViewer

This page was last updated on: 18 July 2017